Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

П'ятниця, 18 травня 2012, 13:36

На Львівщині чоловік вилив ртуть у колодязь, але його не покарають

У с. Ясениця Замкова Старосамбірського району Львівської області 62-річний чоловік вилив ртуть у колодязь, з якого пили воду його родичі - сім'я з дітьми.

У порушенні кримінальної справи проти «ртутного терориста» відмовлено, тому що медики написали заключення про те, що ртуть не становила небезпеки для здоров'я сім'ї. «Судмедексперт також поставила підпис. Тому чоловіка буде притягнуто лише до адміністративної відповідальності», - розповів начальник Старосамбірського райвідділу міліції Ігор Марадь.

23 березня цього року родина виявила у своїй криниці ртуть. Міліція і співробітники МНС, котрі приїхали на місце виклику, оперативно взялися до роботи:швидко знайшли зловмисника, і виловили 150 гр чистої ртуті та продезінфікували колодязь.

«На місце події виїхала комісія у складі першого заступника голови РДА, начальників МНС, МВС, санепідемстанції. Ними було підтверджено факт попадання ртуті у колодязь», повідомив І. Марадь.

Також, за його словами, чоловік зізнався правоохоронцям у скоєному, пояснивши, що таким чином хотів зробити шкоду.

Джерело: газета «Коловорот»

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.