Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

p-p.com.ua

Вівторок, 6 серпня 2013, 13:45

Через будівництво автомийки на Кульпарківській можуть зрізати столітні дуби

Мешканці будинків 150,148, 146, 144 та 140 на вулиці Кульпарківській у Львові побоюються, що, через забудову земельної ділянки під автомийки, вирубають столітні дуби.  

Про це йдеться у зверненні мешканців Кульпарківської, яке сьогодні, 6 серпня, розглядалось на засіданні постійної комісії з питань екології, земельних ресурсів та рекреації Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів.

Мешканці вулиці зазначають, що земельна ділянка під автомийки була продана під оренду на 5 років приватному підприємцю незаконно, оскільки розташована на центральних лініях водогону, газу (середнього тиску) та теплотраси, біля ГРП та зе 10 метрів від приватних будинків 150, 148, 146.

Окрім вирубки 100-літніх дубів, підписанти листа побоюються незручностей та загазованості, які викличе робота автомийки.

"Просимо Вас розібратись у правомірності та доцільності виділення даної земельної ділянки площею 168 кв.м. пна центральних магістральних лініях води, газу, міських комунікацій, а також вирубки 100-літніх дубів під 5 річну оренду", – йдеться у зверненні.

Комісія вирішила спрямувати це звернення до міської ради.

Нагадаємо, право оренди земельної ділянки на 5 років на вул. Кульпарківській було продано на аукціоні 17 липня.

За цю земельну ділянку змагалися аж 11 учасників.Стартовий річний розмір орендної плати складав 8 тис. 550 грн, продали за 120 тис. 187 грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.