Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

lviv.mns.gov.ua

Вівторок, 6 серпня 2013, 15:28

У Брюховичах відбулись змагання для вогнеборців

1-2 серпня в м. Брюховичі на базі спортивного комплексу Головного управління ДСНС у Львівській області 32 команди вогнеборців боролися за звання найкращої з пожежно-прикладного виду спорту.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Львівській області.

Чемпіонат проводився в 2 етапи – 1 серпня змагалися команди багаточисельних пожежно-рятувальних частин, а 2 серпня звання найкращої та найвправнішої виборювали команди малочисельних підрозділів області.

У першій групі рятувальники змагались у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, підйомі штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної вежі та підйомі за допомогою висувної драбини у вікно 3-го поверху.

У результаті напруженої спортивної боротьби визначились переможці. Право називатись кращими серед підрозділів 1-ої групи у 2013 році вибороли працівники державної пожежної рятувальної частини м. Борислава.

Спортсмени 2-ої групи змагались у підйомі штурмовою та висувною пожежними драбинами у вікно третього поверху та у бойовому розгортанні від пожежного автомобіля.

Перше загальнокомандне місце за результатами трьох видів змагань посіла команда підрозділу нафтогазовидобувного управління з м. Борислава. Друге місце посіли вогнеборці з Мостиського району, третє – Кам’янка-Бузького району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.