Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

doba.te.ua

Вівторок, 6 серпня 2013, 16:06

За три місяці у Львові таксисти порушили правила дорожнього руху 230 разів, ? ДАІ

Під час проведення комплексних заходів з профілактики аварійності на пасажирському автомобільному транспорті інспекторами ДАІ було виявлено ряд порушень водіями таксі.

Про це Варіантам повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За останні три місяці у Львові було викрито понад 230 порушень Правил дорожнього руху таксистами. Зокрема, 140 - за керування без ліцензійної картки, 30 випадків перевищення швидкості, 40 - ненадання переваги в русі пішоходам, 4 порушення правил зупинки і стоянки та один факт керування авто у стані алкогольного сп’яніння.

Для перевезення пасажирів в режимі «таксі» для перевізника - юридичної особи потрібно мати такі документи: посвідчення водія відповідної категорії, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів та ліцензійна картка на транспортний засіб.

Водій автомобіля таксі (крім самозайнятого перевізника) перед початком роботи повинен пройти перевірку стану здоров’я та перевірку технічного стану транспортного засобу.

Для самозайнятого перевізника (фізична особа, яка здійснює перевезення пасажирів без застосування праці найманих працівників) необхідні такі документи: посвідчення водія відповідної категорії, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, ліцензія, ліцензійна картка на транспортний засіб, сервісна книжка та медична довідка водія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.