Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

dt.ua

Середа, 7 серпня 2013, 10:05

Львівську залізницю непокоїть законопроект депутатів Верховної Ради

Ініціатива депутатів ВР щодо погодження з місцевими державними адміністраціями розкладу, графіку руху та кількості пасажирських поїздів всіх категорій в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці (законопроект №3021 від 24.07.2013) викликала неабияке занепокоєння серед залізничників.

Про це повідомляє прес-центр Львівської залізниці.

Така реакція спричинена однобічним і відстороненим викладом ситуації, адже поряд із пропозицією про узгодження залізничного сполучення повністю відсутнє бачення того, яким чином залізниця буде забезпечувати перевізний процес у ситуації катастрофічного старіння рухомого складу та перманентного невідшкодування коштів за перевезення пасажирів пільгових категорій.

Залізничники звертаються до авторів законопроекту з проханням доопрацювати документ, реально оцінити ситуацію у системі залізничного транспорту, залучивши до обговорення фахівців, експертів, науковців. Такі важливі для життєдіяльності держави, і залізничного сполучення зокрема, документи мають прагнути до максимально повного, обґрунтованого і виваженого рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.