Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

mukachevo.net

Середа, 7 серпня 2013, 11:48

За фактом розстрілу коней на Мостищині відкрито кримінальне провадження

Працівники Мостиського райвідділу ГУМВС України у Львівській області проводять досудове розслідування за фактом розстрілу табуна коней на одному з пасовищ у селі Гусаків Мостиського району.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Так, з повідомлення про розстріл табуну коней у Мостиський райвідділ міліції 26 липня о 01:30 ночі звернулася голова однієї із сільських рад Мостиського району. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Під час проведення дворового обходу жителів села свідків та очевидців події встановити не вдалося. Огляд місця події також не дав позитивних результатів. Мешканці вказали міліціонерам на місцевого фермера, однак ніхто не бачив його зі зброєю в руках. А сам чоловік заперечує власну причетність та причетність членів його сім’ї до цього інциденту. Як виявилось, останній не має в своєму законному розпорядженні вогнепальної зброї.

Пізніше стало відомо, що смерть коней настала від вогнепального поранення. Так, троє скакунів загинули відразу, двох після надання ветеринарної допомоги зарізали, ще шестеро травмованих знаходяться під наглядом спеціалістів.

- За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна, яке завдало збитків у великих розмірах) - карається штрафом у розмірі до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років, - зазначає начальник слідчого відділення Мостиського РВ Іван Галун. - Міліція проводить заходи з метою встановлення особи чоловіка, який стріляв у табун коней, мотивів цього вчинку, а також встановлюється зброя, за допомогою якої було скоєно злочин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.