Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

uanews.lviv.ua

Середа, 7 серпня 2013, 13:40

Краще встановити камери, ніж будувати фешенебельний будинок для міліції на Стрийській, ? Хруставчук

Передбачені бюджетом 40 млн грн. на будівництво центрального управління міліції на вул. Стрийській краще потратити на встановлення камер відеоспостереження в місті. 

З такою заявою виступив на прес-конференції у Львові громадський діяч Богдан Хруставчук, передає кореспондент Варіантів.

«Про безпеку жителів міста треба дбати таким чином, аби більше 40 млн грн. витратити на камери відеоспостереження в центральній і прилеглій частині міста. Тобто почати робити так як і в європейських містах, де можна гарантувати безпеку громадян та знайти винуватця злочину. У цій ситуації, якщо в писок б’ють міського голову, то що можна говорити про простих жителів», - відзначив Хруставчук.

З його словами, не зрозумілі причини побудови фешенебельного будинку на вул. Стрийській, та позиція міської влади, яка таким чином хоче робити зміни в міліції.

«Ми вимагатимемо аргументувати кошти, які підуть на будівництво. Треба вирішувати питання з дитячими садочками, ремонтом доріг, а вже потім думати про покращення матеріально-технічної бази міліції»,- зазначив екс-регіонал.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.