Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ukr.obozrevatel.com

Середа, 7 серпня 2013, 14:15

У Бродах місцевий житель травмувався через вибух

У місті Броди до центральної районної лікарні потрапив 46-річний місцевий житель, який, розбираючи невідомий предмет, що вибухнув, отримав тілесні ушкодження.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Подія сталася сьогодні, 7 серпня. Як розповів інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Бродівського райвідділу міліції Назар Сухович, о 9.55 годині у Бродівський райвідділ міліції надійшло повідомлення від чергової медсестри Бродівської центральної районної лікарні про те, що у приймальний покій з тілесними ушкодженнями у вигляді травматичного відчленування лівого передпліччя на рівні верхньої третини поступив громадянин Б., 1967 року народження, житель міста Броди, військовий пенсіонер.

На місце події одразу виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції, які попередньо з’ясували, що вказаний вище громадянин 7 серпня близько 9.50 години біля приміщення свого гаража, що знаходиться у місті Броди, здійснював роботу (розбирав) з невстановленим предметом. Унаслідок цього відбувся вибух вказаного предмету і громадянин отримав вищезазначені тілесні ушкодження.

Зараз працівники міліції з’ясовують обставини цієї ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.