Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

poltava.pl.ua

Середа, 7 серпня 2013, 16:45

Кабмін ігноруватиме робочу групу на Львівщині, що вивчає угоду про сланець (УТОЧНЕНО)

Державна служба геології та надр України, діяльність якої координує Кабінет Міністрів України, вважає, що нещодавно створена в облраді робоча група з вивчення угоди про розподіл вуглеводнів не має повноважень на надання пропозицій щодо угоди. 

Це випливає зі слів голови постійної комісії з питань екології, рекреації та природних ресурсів Львівської облради Олексія Балицького, про що він повідомив на засіданні комісії вчора, 6 серпня, інформує кореспондент Варіантів.

На засіданні комісії була зачитана інформація в.о. голови Державної служби геології та надр України п.О. Падалка від 23.07.2013 на рішення Львівської облради від 20.06.2013 "Про внесення змін до рішення від 18.06.2013 №782 "Про інформацію радника Міністра екології та природних ресурсів України щодо видобування вуглеводнів у Львівській області". 

"Мова йде про те, що створення нашої робочої групи, надання пропозицій щодо угоди нікого не цікавить і до уваги братися не буде. Попри це, у нас повинна бути своя думка і ми маємо проаналізувати цей проект угоди", - прокоментував інформацію голова комісії Олексій Балицький.

Варіанти приносять вибачення в.о. голови Державної служби геології та надр України Олексію Падалці за подання неточної інформації в новині від 06.08.2013 року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.