Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

loda.gov.ua

Четвер, 8 серпня 2013, 10:24

Галицький хор «Євшан» переміг на Міжнародному конкурсі в Іспанії

Вперше за 59-річну історію Міжнародного конкурсу хабанери і поліфонії у м.Торрев’єха (Іспанія) перемогу виборов колектив з України.

На цьогорічному конкурсі, який відбувся 22-28 липня, нашу державу представляв львівський колектив – Галицький камерний хор «Євшан», передає прес-служба Львівська ОДА.

За перемогу змагалися 16 провідних хорових колективів з 12 країн світу, зокрема з Іспанії, Китаю, Словенії, Індонезії, Італії, Південної Кореї, Філіппін, Венесуели, Колумбії, Литви й України.

Конкурсна програма передбачала виконання 3-х хабанер – іспанських народних пісень, та 2-х поліфонічних творів, один із яких повинен репрезентувати фольклор країни-учасниці.

Галицькому камерному хору «Євшан» вдалося підкорити серця численних слухачів та фахового журі. Колектив здобув найвищу нагороду конкурсу – І премію конкурсу.

Довідка:

Галицький камерний хор „Євшан” діє при Львівському обласному центрі народної творчості і культурно-освітньої роботи. Заснований у вересні 1990 року. Диригент і художній керівник – Ігор Даньковський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.