Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

dzyga.com

Четвер, 8 серпня 2013, 10:42

У Дрогобичі черговий скандал через Франка

У вівторок, 6 серпня Любомир Сікора, голова постійної комісії з питань культури Дрогобицької районної ради зірвав засідання Координаційної ради Блоку національно-демократичних сил Дрогобиччини. 

Причина скандалу – обговорення фестивалю Франко.Місія, під час якого, на думку членів засідання, відбулося приниження Івана Франка.

Про це розповів на своїй сторінці у facebook Анатолій Власюк, учасник Координаційної ради.

За його словами, політичний і громадський діяч Любомир Сікора, «випивши добрячу дозу дорогого французького коньяку за тисячу гривень в компанії ще двох приятелів», був дуже емоційним і ображав всіх присутніх у залі.

«Хто не знайомий з вульгарною практикою спілкування Любомира Сікори, обурювався. Ті, хто його добре знає, отримував заряд бадьорості від його перлів. Люди потрохи покидали приміщення, аж поки не стало зрозуміло, що за даних обставин засідання Координаційної ради продовжуватися не може»  – пише Власюк.

Нагадаємо, Любомир Сікора – один з учасників скандалу, який відбувся під час лекції Володимира Єшкілєва у Дрогобичі, у межах фестивалю Франко.Місія.

Пан Сікора ображав учасників дискусії після чого модератор Юрій Кучерявий попросив його вийти з зали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.