Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

rabotai.in

Четвер, 8 серпня 2013, 14:40

Трьом головам РДА Львівщини загрожує звільнення

Голови трьох РДА Львівщини з районів з найгіршими економічними показниками – Перемишлянського, Сколівського та Стрийського отримали попередження про можливе звільнення від голови Львівської ОДА Віктора Шемчука.  

Про це він повідомив сьогодні, 8 серпня, під час колегії ОДА, інформує кореспондент Варіантів.

Голові Перемишлянської РДА Оресту Краєвському Шемчук дорікнув зниженням виробництва продукції тварнинництва, поголів'я ВРХ, найбільшим зниженням обсягів будівельних робіт, зниженням рівня залучення прямих іноземних інвестицій.

"Два місяці – відзвітуєте. Не відзвітуєте – до побачення", – сказав Краєвському Шемчук.

В.о. голови Сколівської РДА Юрія Допілка голова ОДА попросив "передати привіт" голові Сколівської райдержадміністрації через "низькі показники сільськогосподарського виробництва порівняно з попереднім періодом, обсяги валової с/г продукції, продукції рослинництва та тваринництва, обсягу продукції сільського господарства на одного мешканця, низький рівень доходів до місцевого бюджету.

Голові Стрийської РДА Володимиру Бурію Шемчук нагадав про низький рівень індексу продукції рослинництва, низький рівень залучених прямих іноземних інвестицій, низький рівень доходів до місцевого бюджету та інші показники.

Їм теж було надано два місяці на виправлення ситуації, а потім обов'язково відзвітувати.

В коментарі журналістам Шемчук додав, що вже надіслав подання про звільнення голови Бродівської та Турківської РДА, а також готується заслуховування звіту голови Жовківської РДА, оскільки той зараз у відпустці. 

Також він наголосив, що буде ставитись питання про відповідальність голови Старосамбірської РДА.

Нагадаємо, вчора, 7 серпня, Віктор Шемчук підписав подання про звільнення голови Турківської РДА Володимира Гребенюка через порушення РДА в оздоровленні дітей за бюджетні кошти.







Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.