Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

newsradio.com.ua

Четвер, 8 серпня 2013, 17:51

Процес об’єднання "Батьківщини" та "Фронту змін" на Львівщині триває, ? партієць

Процес об'єднання двох опозиційних партій на Львівщині триває. До місцевих партійних організацій ВО «Батьківщина» у Львівській області тільки від колишніх фронтовиків надійшло 280 заяв на вступ до лав партії.

Про це йдеться на сайті Львівської "Батьківщини".

"У результаті спільної звірки, яку ми провели разом із колишніми представниками «Фронту змін», з’ясувалося, що написано близько 400 заяв. Скеровано за належністю в територіальні партійні організації ВО «Батьківщина» 280 заяв, очікуємо на решту», – роз’яснює хід об’єднавчих процесів у Львівській області перший заступник голови Львівського обласного партійного осередку ВО «Батьківщина» Степан Давимука.

«Загалом, вже прийнято до партії 174 людини. Сьогодні відбудуться ще три засідання бюро територіальних партійних організацій. Незважаючи на відпускний період прийом у партію відбувається систематично, тому цифри динамічно змінюються. Робимо все, щоб об’єднання відбулося у якомога стисліші терміни, бо наша єдність – це найважливіше, це наша майбутня перемога над діючим режимом», - додає Степан Давимука.

Він також зазначив, що після засідання Бюро ЛОПО ВО «Баткьівщина», яке відбулося 25 липня і було присвячено об’єднавчим процесам в області, зокрема, під час засідання Бюро скеровано звернення до народного депутата України, екс-керівника Львівської обласної організації «Фронту змін» Степана Кубіва, кількість бажаючи вступити до партії збільшилася.

У Львівській області станом на перше липня налічувалося близько 25 тис. членів ВО «Батьківщина».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.