Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

express.te.ua

П'ятниця, 9 серпня 2013, 11:34

Житлові права мешканців стрийського гуртожитку у суді захищатиме прокуратура

Зокрема, господарським судом Львівської області 7 серпня відкрито провадження у справі за позовом Стрийської міжрайонної прокуратури щодо витребування на користь держави із незаконного володіння гуртожитку на вул. Січових Стрільців у місті Стрий.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Львова.

Як уже повідомлялось, вказаний житловий будинок приватизовано ПАТ „Будівельно-монтажна фірма „Стрийбуд” на підставі незаконних наказів Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області.

Відтак, у межах судового засідання, прокуратурою вживатиметься  усіх заходів з метою відновлення житлових прав мешканців цього гуртожитку, які заявляють про спроби незаконного виселення з належних  їм помешкань.

Участь у розгляді вказаної справи, що відбудеться  13 серпня цього року, забезпечується прокуратурою міста Львова.

Водночас, у Львівському окружному суді триває розгляд справи за позовом Стрийського міжрайонного прокурора  про визнання недійсними та скасування згаданих протиправних наказів Регіонального відділення Фонду державного майна України.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.