Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

doska.sumy.ua

П'ятниця, 9 серпня 2013, 14:10

Директор Шевченківського гаю зароблятиме від 3 тис. грн

Дохід майбутнього директора Музею народної архітектури і побуту "Шевченківський гай" починатиметься від суми 3-3,5 тис. грн.  

Про це сьогодні, 9 серпня, на брифінгу повідомили представники управління культури Львівської міськради, інформує кореспондент Варіантів.

При цьому оклад директора становитиме 1,5 тис. грн. , але разом з преміями він зможе отримувати 3-3,5 тис. грн.

"Окрім цього, вони мають свої спецкошти - в них є надходження від укладення партнерських угод про проведення заходів, від квитків. Тобто це належить до компетенції директора – як він розподіляє ці доходи. А музей доходи має – недостатні, але великі – приблизно 800 з гаком тис. грн. на рік. І це далеко не межа", – додала начальник управління культури Львівської міськради Ірина Подоляк.

Нагадаємо, управління культури Львівської міськради оголосило про початок процедури відбору кандидатів на посаду директора музею "Шевченківський гай". Пакети документів приймаються на електронну пошту управління культури до 15 вересня.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.