Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

varianty.net

П'ятниця, 9 серпня 2013, 14:45

13 серпня на «Арені Львів» гратимуть українська та грецька молодіжки

13 серпня на «Арені Львів» молодіжна збірна України в рамках підготовки до старту в кваліфікації до ЧЄ-2015 проведе контрольний поєдинок проти збірної Греції.

Загалом, матчем зі збірною Греції молодіжна збірна України відкриває матчі чоловічих національних збірних на «Арені Львів», повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Цей матч стане генеральною репетицією перед матчем молодіжних збірних Україна-Хорватія, що пройде на «Арені Львів» 9 вересня та матчем національних збірних Україна-Сан-Марино, що відбудеться 6 вересня.

Як зазначив директор стадіону «Арена Львів» Роман Черхавий, матч між молодіжними командами України та Греції розпочнеться о 19:30 год. Вартість квитків – 20-40 грн. Придбати їх можна у мережі магазинів «Вухо.Ком». «На матчі молодіжки очікуємо від 5 до 10 тис. глядачів», - зазначив Роман Черхавий.

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, у день матчу громадський транспорт працюватиме у звичному режимі, однак, за потреби, маршрути, що курсують до «Кінг Кросу», будуть підсилені додатковими автобусами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.