Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ye.ua

П'ятниця, 9 серпня 2013, 15:25

На Львівщині підвищили надбавку на догляд за дітьми-інвалідами

У Львівській області організовано виконання соціальної ініціативи Президента України щодо підвищення розмірів надбавки на догляд за дітьми-інвалідами.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Розміри державної соціальної допомоги інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам розраховуються, виходячи з прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, як передбачено ст.7 Закону України “ Про Державний бюджет України на 2013 рік”.

Так, розмір державної соціальної допомоги дітям-інвалідам з 1 січня 2013 року на виконання соціальних ініціатив складає:

для дітей-інвалідів до шести років з надбавкою на догляд –1111,80грн.; для дітей-інвалідів від шести до 18 років з надбавкою на догляд –1230,80грн.

Допомога та надбавка на догляд призначена на 10703 дитину-інваліда. Середній розмір допомоги разом з надбавкою на догляд складає 1082,50 грн.і він збільшений у порівнянні до минулого року на 260-300 грн.

Виплата цієї допомоги проводиться першочергово. Заборгованість відсутня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.