Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

colourbox.com

Понеділок, 12 серпня 2013, 09:44

На Самбірщині двоє чоловіків методично крали у супермаркетах

За привласнення чужого майна зі супермаркету нещодавно було засуджено двох безробітних самбірчан, віком 40 та 50 років.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Щоправда, 40-річний чоловік вже з кримінальним минулим. У серпні минулого року він побував на лаві підсудних за скоєну крадіжку та отримав відповідне покарання.

10 березня цього року о 9.30 годині у Самборі на вул. Валовій чоловіки з метою крадіжки зайшли в приміщення магазину «Сільпо», звідки поцупили пляшку «Текіли» вартістю понад 135 грн.

На цьому чоловіки не зупинилися та цього ж дня о 12.15 годині, перебуваючи вже в стані алкогольного cп’яніння, знову пішли в цей же магазин, звідки викрали пляшку «Текіли», пляшку горілки «Хлібний дар», три плитки шоколаду «Корона». Вартість викраденого сягнула більше 201 грн.

Наступного дня, 11 березня, зловмисники з метою крадіжки прийшли вже в інший супермаркет, а саме – у магазин «Рукавичка», що у торговому комплексі «Літо». Цього разу вартість привласненого товару становила понад 304 грн. До рук зловмисників «прилипли» пляшка настоянки «Абсцент» та ковбаса «Салямі».

За скоєні крадіжки вказаним горе-купцям довелось все-таки понести кримінальну відповідальність за ознаками частини 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Суд визнав їх винними і призначив їм два роки позбавлення волі з іспитовим терміном на цей же строк. Окрім цього, 40-річного чоловікові за вироком суду зобов’язано сплатити у дохід держави штраф у сумі 850 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.