Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

tntu.edu.ua

Понеділок, 12 серпня 2013, 10:36

Прокуратура поновлює житлові права мешканців гуртожитку у Львові

Як засвідчують результати розгляду прокуратурою звернення громадян, на цей час непоодинокими є факти протиправної приватизації гуртожитків комерційними структурами, які у подальшому розпоряджаються таким житлом на власний розсуд, порушуючи законні права мешканців цих будинків.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Львова.

З метою усунення таких порушень прокуратурою Львова вживаються заходи представницького характеру.

Так, на розгляді господарського суду Львівської області перебуває позов прокуратури з вимогою повернути у власність держави гуртожиток на вул.Зеленій, 204, що був незаконно приватизований одним із підприємств.

Таким чином, у суді ставиться питання про відновлення прав громадян, що проживають у цьому житловому будинку та мають законні підстави приватизувати свої помешкання.

Крім цього, як уже повідомлялось, прокуратурою Львова забезпечується участь у розгляді аналогічної справи щодо витребування на користь держави гуртожитку на вул. Січових Стрільців у місті Стрий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.