Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

032.ua

Понеділок, 12 серпня 2013, 14:52

Правоохоронці повинні перевірити інформацію щодо розкрадання львівської бруківки, ? депутат облради

Перевірити  інформацію щодо розкрадання львівської бруківки із вулиці Пекарської повинні правоохоронні органи. Адже винні мають понести відповідальність.

Про це розповів депутат Львівської обласної ради Олег Баран, передає прес-служба депутата.

Як каже обласний обранець, впродовж останніх тижнів у львівських ЗМІ почала ширитись інформація про розкрадання бруківки на вулиці Пекарській, де ведуться ремонтні роботи. Громадськість та місцеві мешканці обурюються, мовляв, бруківку крадуть і посеред білого дня. Тим часом, ні мерія, ні правоохоронні органи жодних коментарів щодо даної ситуації не надають.

 « Саме старовинна бруківка – одна із візитних карток нашого міста. Це історія, яка несе у собі неймовірну вагу. Тож розкрадання цієї історії – неприпустима річ. Відтак, правоохоронні органи повинні перевірити інформацію щодо крадіжок бруківки на вулиці Пекарській та у випадку її підтвердження, притягнути винних до відповідальності», - каже Олег Баран.

За словами депутата, зі скаргами  щодо розкрадання старовинної бруківки  до нього  також звернулося кілька мешканці нашого міста. «Для з’ясування ситуації, я готую відповідний депутатський запит до місцевих правоохоронних органів», - підкреслив депутат.

Нагадаємо, нещодавно громадська організація "Спас" вимагала, щоб львівська мерія назвала підрядника та покарала винних у справі розкрадання бруківки на Пекарській.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.