Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

transkarpatia.net

Понеділок, 12 серпня 2013, 15:42

Бізнесмен Козловський радить бізнесменам забути про управління охорони історичного середовища міськради (ВІДЕО)

Григорій Козловський, навколо якого здійнявся галас через будівництво між площею Ринок та вулицею Староєврейською у Львові, порадив не ходити в управління охорони історичного середовища Львівської міської ради, через некомпетентність цього органу.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

За словами бізнесмена, у Львові потрібно ввести таку ж систему, як у Грузії, де за 24 години людина отримує дозвіл на будівництво, але там є умови: є терміни, є узгоджені проекти.

"Раджу усім бізнесменам у Львові забути про таку структуру як управління охорони історичного середовища. Не ходіть туди. У вас є два варіанти: або нічого не отримати, або бігати до міського голови на поклони 5 років і теж нічого не отримати. Їдьте у Київ, у цьому місті вам ніхто нічого не допоможе. Ви як інвестори нікому не потрібні, я в тому числі", - заявив Григорій Козловський.

Григорій Козловський навів приклад, що під час реконструкції Гранд-Готелю, Лілія Онищенко-Швець радила зробити купол зі скла, що не підходить до загального вигляду готелю.

Відтак Козловський назвав управління охорони історичного середовища Львівської міськради некомпетентним, в якому сидить 14 пенсіонерів і не знають, чого вони хочуть.

Також Григорій Козловський поскаржився на те, що міськрада надає перевагу іноземним інвесторам.

"Чому Джон з Америки – це інвестор, а Гріша з Винник - це бандит? Чому така позиція в місті має бути? Чому такий рагулізм нашого керівництва, починаючи від мера? Адже я вкладаю ті самі гроші , що і Джон і залишаю їх тут, у Львові", - додав Григорій Козловський.

Нагадаємо, Григорій Козловський провів роботи у підвалі на площі Ринок, 16 маючи лише дозвільні документи на роботи на вул. Староєврейській, 9, але пообіцяв отримати документи, щоб підвали не дісталися екс-депутату Володимиру Креховецькому.

6 серпня мешканці будинку №16 на площі Ринок у Львові розповіли, що будівельники, які збудували літній майданчик у дворі, роздовбали стіни у підвалі будинку №16, не повідомивши мешканців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.