Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ru.tsn.ua

Понеділок, 12 серпня 2013, 16:13

Українець та іноземець засуджені за контрабанду кокаїну

45-річний мешканець Одеської області та 56-річний громадянин Німеччини отримали 2 та 9 років в'язниці відповідно за перевезення кокаїну із Західної Європи до України. 

Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України. 

Слідство довело, що чоловіки замовляли наркотик в одній із країн Західної Європи та на власному автомобілі доставляли його до України. 

Пізніше вони реалізовували контрабандний товар оптовими партіями наркодилерам.

Згідно з рішенням колегії суддів судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Львівської області, громадянин України визнаний винними у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) і отримав покарання у вигляді позбавлення волі строком на 2 роки.

Іноземець визнаний винним у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів), ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України та засуджений до 9 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, наприкінці листопада 2011 року в пункті пропуску «Шегині» Львівської області співробітники СБУ затримали іноземця, який намагався ввезти в Україну наркотики.

Під час митного догляду автомобіля оперативники виявили та вилучили у банці з-під миючого засобу, яка була прихована серед власних речей зловмисника, майже 260 грамів кокаїну.

Того ж дня в одному з готелів Львівщини правоохоронці затримали і одесита, який очікував на свого спільника з «товаром». Під час санкціонованого огляду його готельного номеру та автомобіля співробітники СБУ вилучили наркотичний засіб - канабіс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.