Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

varianty.net

Понеділок, 12 серпня 2013, 16:38

Цьогоріч фестиваль "Етновир" не відбудеться через брак коштів

Єдиний в Україні фестиваль фольклорного танцю «Етновир», проведення якого було заплановане на 21-25 серпня, цього року відмінено через брак коштів. 

Про це повідомляють організатори фестивалю.

"Ще минулого року завдяки спонсорській підтримці «Етновир» таки відбувся, а ось на шостий фестиваль вдалось зібрати лише третину суми… Міська та обласна ради відмовили нам у фінансуванні через відсутність коштів у бюджеті. Якщо ситуація не зміниться, така ж доля може спіткати і патріотичний фестиваль «Лента за лентою» та «Фестиваль писанок», - наголосив Андрій Сидор, президент ГО «Етновир».

Фестиваль «Етновир» є головною подією святкувань Дня Незалежності України у Львові.  Львів’яни та гості міста спостерігали за виступами колективів з різних куточків світу, вражаючими марш-парадами учасників головними вулицями міста та презентацією кухні народів світу.

Зауважимо, що до участі у VI Міжнародному фольклорному фестивалі «Етновир» організаторами було запрошено колективи зі США (Гаваї) – «Ahuna Ohana», Венесуели – «Abolengo», Індії – «Malwa Sabhyacharak Club», Туреччини – «Bahot», Сербії – «Zora» та Польщі – «Dabrowiacy».Також до них мали приєднатись три українські діаспори з Канади – «Братства» і «Русалка» та Аргентини – «Коломея».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.