Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ua-slovo.net

Вівторок, 13 серпня 2013, 11:51

На Дрогобиччині чоловік обікрав свою маму

Проживаючи з матір’ю 37-річний безробітній син вирішив, що зможе розжитися на збереженнях жінки. Літня жінка приховала цінні речі у своїй кімнаті, але безробітній син вирішив полакомитися на майно своєї матері. 

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Чоловік не працював і жодних схожих намірів не мав, жив, як кажуть, одним днем. У березні цього року, прокинувшись вранці, горе-син виявив, що матері немає вдома. Одвічна думка, яка турбувала чоловіка, звідки та в кого взяти гроші. Скориставшись відсутністю похилої жінки, син-невдаха вирішив пробратися в її кімнату.

Помітивши на столі новий телефон, який нещодавно придбала мати. Зловмисник вирішив за будь-яку ціну поцупити і продати майно своєї матері. Викравши телефон, крадій поніс його одразу в ломбард.

Повернувшись додому, мати виявила відсутність свого новенького телефону. Жінка розлютилась і одразу зрозуміла - це витівки її безробітного сина. Жінка зажадала, щоби син негайно повернув її особисту річ. Однак, горе-син проігнорував словами матері і терпець жінки увірвався. «Мати більше не мала намірів терпіти витівки свого 37-безробітного сина і звернулась за допомогою до правоохоронців», - розповів начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Овчаренко Василь Сергійович.

Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції притягнули зловмисника до відповідальності за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.