Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

alleya.info

Вівторок, 13 серпня 2013, 13:38

СЕС спростовує інформацію щодо великої кількості отруєних на пляжі в Севастополі

У Севастополі не було зафіксовано жодного масового отруєння. 

Про це повідомила заступник начальника Головного управління Держсанепідслужби в Севастополі, заступник головного державного санітарного лікаря Севастополя Зарема Смаілова, пише Портал крымских новостей.

«Я не знаю, хто таку інформацію поширив, але це - повна дезінформація. Ми переглянули всі відомості з інфекційних захворювань і заявляємо, що у нас немає такої ситуації. Бувають поодинокі захворювання кишковими інфекціями, пов'язані з перебуванням на різних пляжах. До речі, пляж "Омега" серед них не фігурує. Тому зараз, на сьогоднішній день, я дала офіційний запит до інфекційної лікарні, скільки там зараз знаходиться хворих і з чим це пов'язано. І готую таку довідку. Незабаром ми оприлюднимо всі дані. Приводу для занепокоєння немає », - зазначила З.Смаілова.
 
При цьому вона зазначила, що СЕС проводила моніторингові дослідження води: бактеріологічні, санітарно-хімічні та токсикохімічної, які не показали якихось відхилень від норми.
 
Нагадаємо, раніше голова Севастопольської міської держадміністрації Володимир Яцуба повідомив, що в інфекційну лікарню Севастополя продовжують надходити відпочиваючі з діагнозом «отруєння». За останні дні туди надійшло 386 хворих, в тому числі, більше 80 дітей. При цьому велика частина людей надійшла з пляжу «Омега».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.