Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

poltava.pl.ua

Вівторок, 13 серпня 2013, 15:55

У Перемишлянському районі відбудеться Свято пасічника

18 серпня туристів та гостей запрошують на Свято пасічника, яке втретє проходитиме в селі Ганачівка Перемишлянського району.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Свято пасічника уже не перший рік збирає велику кількість гостей не тільки з району, а й з усієї Львівщини. Під час проведення свята свою «солодку» продукцію представлятимуть пасічники Перемишлянщини та їхні колеги з інших куточків регіону. В рамках свята відбудеться святковий концерт, вікторини, конкурси, виставка-продаж продукції бджільництва, реманенту та народних ремесел, майстер-класи з виготовлення різних смаколиків та ласощів з меду, де усі бажаючі зможуть покуштувати різноманітні медові продукти.

В ході святкування також проводитимуться конференції та засідання за круглим столом за участю представників бджільництва, де професіонали медової справи будуть ділитися своїми маленькими таємницями і розповідатимуть про досягнення. Крім цього, відбуватиметься презентація нової літератури з бджільництва, на якій фахівці-пасічники прочитають лекції про цілющі властивості меду, його застосування в кулінарії, медицині та інших сферах.

Свято розпочнеться 14.00 год. на території гостинного двору «На білому потоці» за підтримки ГО «Майбутнє Опілля» та Станимирської селищної ради.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.