Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

http://s0.tchkcdn.com/

Понеділок, 21 травня 2012, 09:07

Вартість проїзду в поїздах Hyundai за маршрутом Київ-Львів становитиме 307-521 грн.

Вартість квитків на проїзд в поїздах Hyundai, які курсуватимуть сполученням Київ-Львів, складе від 307грн. до 521 грн. Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

По понеділках, вівторках та середах вартість проїзду у поїздах Hyundai становитиме: у сполученні Київ-Львів - 474,89 грн. у 1 класі та 307,45 грн. у 2 класі. Щочетверга та щосуботи при купівлі квитків діятиме знижка 10%, а вартість проїзду у результаті оформлення проїзного документу в п'ятницю та неділю підвищуватиметься на 10%.

При оформленні квитка на електропоїзди Hyundai у напрямку "туди" та "зворотно" застосовується знижка у розмірі 10% від вартості проїзду.

Продаж квитків на проїзд в електропоїздах Hyundai відкрито з 20 травня.

З 27 травня розпочнуть курсувати міжрегіональні електропоїзди виробництва Hyundai Rotem у сполученнях Київ-Львів - 1 пара.

На початковому етапі міжрегіональні електропоїзди Hyundai у сполученнях Київ-Львів курсуватимуть за таким графіком: час відправлення Hyundai зі Львова – 07.00, прибуття до Києва – 11.55. З Києва поїзд відправлятиметься о 18.20, а прибуватиме до Львова о 23.15.

Решту незадіяних електропоїздів Hyundai у Львівському напрямках планується призначити у першій половині червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.