Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

styknews.info

Середа, 14 серпня 2013, 17:31

Експерти мають близько 150 пропозицій до угоди про сланець

Експерти, які брали участь в обговоренні прокту угоди про розподіл вуглеводнів на території Олеської площі з депутатами Івано-Франківської облради, мають близько 150 пропозицій до цього документу.  

Про це сьогодні, 14 серпня, під час засідання робочої групи з аналізу проекту Угоди про розподіл вуглеводнів, що видобуватимуться у Львівській області повідомив  доцент геологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка Володимир Харкевич.

За словами Харкевича, ці пропозиції були напрацьовані такими учасниками робочої групи в Івано-Франківщині, як народний депутат Ірина Сех, відомий львівський захисник довкілля Дмитро Скрильніков, виконавчий директор МБО «Екологія – Право – Людина» Олена Кравченко, голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко та іншими.

Володимир Харкевич запропонував роздрукувати ці пропозиції і аби кожен депутат написав, погоджується чи не погоджується він з ними.

Голова робочої групи Олексій Балицький натомість зазначив, що група опрацьовуватиме угоду в трьох аспектах - екологічному, економічному та юридичному.

Він додав, що результати напрацювань будуть представлені на наступному засіданні групи, яке відбудеться 3 вересня.

Нагадаємо, восени депутати Львівської облради представлять результати опрацювання проекту угоди про розподіл продукції з компанією "Шеврон" на сесії облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.