Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

3mv.ru

Четвер, 15 серпня 2013, 10:56

Львівська ОДА виступає поручителем на отримання гранту ЄС на будівництво амфітеатру у Східниці

Львівська обласна державна адміністрація виступає поручителем на отримання коштів Європейського Союзу, які виділяються рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща–Білорусь–Україна  щодо будівництва відпочинкового комплексу-амфітеатру у курортній  Східниці.

Про це повідомляє прес-служба Східницької селищної ради.

Зі слів селищного голови Східниці Івана Піляка, проект щодо будівництва у Східниці відпочинкового комплексу-амфітеатру за кошти Європейського Союзу  на фінішній прямій. Нещодавно побувала партнери  по цьому проекту із Польщі на чолі з війтом гміни Соліна Збігневом Савінським, які привезли всі необхідні документи. Проект реєструється в облдержадміністрації, і ЛОДА виступає поручителем. Він буде зареєстрований в Міністерстві економіки України, після цього буде проведений тендер.   Роботи будуть проводитися згідно графіку  затвердженим Бруселем  – з грудня цього року має розпочатися будівництво. Польська сторона вже отримала грандові кошти ЄС на свої рахунки у рамках проекту «Польща–Білорусь–Україна"  

Нагадаємо, курорт Східиця (Львівська обл.) та курорт Полянчик (гміна Соліна, Підкарпатське воєводство, Республіка Польща) отримали кошти на реалізацію проекту під назвою "Полянчик і Східниця – використаємо разом наші туристичні та культурні потенціали для покращення  конкурентоспроможності Карпатського краю" у рамках Програми Транскордонного Співробітництва Польща – Білорусія – Україна 2007 – 2013.

10 січня 2013 року відбулося підписання Партнерського договору між  Східницькою селищною радою в особі Східницького селищного голови Івана Піляка  та Гміною Соліна, Полянчик, Польща в особі Війта Гміни Соліна Збігнєва Савінського.

Кошти  в сумі 538 тис. Євро для курорту Східниці виділені на  будівництво відпочинкового комплексу-амфітеатру, який носитиме розважальну, спортивну та оздоровчу функції. Проект буде реалізовуватися  в 2013 - 2014 роках .

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.