Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ogo.ua

Четвер, 15 серпня 2013, 13:40

На День Незалежності у Львові не буде знаменитих виконавців через малий бюджет, – Подоляк

24 серпня у Львові пройде ряд концертів, зокрема на Левандівці виступатимуть аматорські гурти з Білорусі та Польщі. Щоправда, відомі виконавці не виступатимуть через невеликі кошти, які закладені в бюджеті на цю подію.

Про це на прес-конференції повідомила начальник управління культури Львівської міськради Ірина Подоляк, передає кореспондент Варіантів.

Ірина Подоляк зазначила, що має позицію, аби гонорарів зірковим виконавцям з міського бюджету не платили. Зазвичай для гонорарів популярних виконавців залучають спонсорів.

Міський бюджет передбачив на проведення заходів для святкування 22-ї річниці Незалежності лише 30 тис. грн.

"Цьогорічний День незалежності буде святкуватися доволі широко. Ми традиційно задіємо площу Ринок, але трохи в меншому форматі, ніж завжди. Ми традиційно задіємо Сихів. Ми задіємо Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького і задіємо Левандівку", – Ірина Подоляк.

Для туристів 24 серпня з 9-ї до 10-ї години ранку проведуть "Ранок незалежності" на площі Ринок. На південній стороні будуть грати "Віртуози Львова" у живій квадросистемі, тобто чотирьох кутках гратимуть квартети, а між ними стоятимуть столики, на які подаватимуть львівську каву.

На північній стороні стоятиме не велика сцена, де зокрема гратиме закордонний гурт, який мав виступати на Етновирі, але оскільки Етновир не відбудеться, колектив зіграє на площі Ринок.

В Парку Культури виступатиме Ігор Богдан, який наразі проживає в Канаді. Концерт розпочнеть 24 серпня о 17-й години.

На Левандівці святкування розпочнуть з трьогодинного велопробігу 23 серпня з 18:00 до 21:00. Маршрут розпочнуть від ресторану "Тарон" і завершать велопробіг біля Народного дому на Білогорщі.

На сам День незалежності о 15:00 на вулиці Повітряній розпочнеться концерт, де виступатимуть 130 аматорських колективів з Бресту, Кракова та Львова.

Крім цього відбудуться ярмарки, майстер класи, театральні вистави та інше.

Нагадаємо, 23 та 24 серпня над Львовом буде літати гелікоптер Мі-8 з жовто-блакитним прапором.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.