Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

alkatrion.com

Четвер, 15 серпня 2013, 13:59

24 серпня розпочинається веломарафон Львів-Краків

24 серпня цього року шостий раз поспіль стартує відроджений у 2008 році традиційний Веломарафон Львів-Краків. Участь у ньому візьмуть понад 80 осіб з Польщі та України віком від 14 до 70 років. Сміливці планують подолати відстань 325 км за 10-12 год. 

Про це Варіанти проінформувала прес-служба Львівської міськради.

Мета заходу – пропаганда велосипеда, як екологічного транспортного засобу, українсько-польська співпраця у галузі спорту і рекреації, пропаганда здорового способу життя та залучення до велоспорту усіх верств населення, не зважаючи на вік .

Цього року до участі у Веломарафоні заявлено близько 80 учасників з Польщі та України. У Веломарафоні візьмуть участь спортсмени віком від 14 до 70 років. Подолати відстань у 325 км. планується протягом 10-12 годин.

Програма Веломарафону Львів-Краків 2013:
24 серпня о 17.00 год – урочисте відкриття Веломарафону на просп.Свободи біля Оперного театру. Представлення Учасників Веломарафону, патронів, спонсорів, організаторів.
25 серпня о 7.00 год – спортивний старт від вул. Княгині Ольги, 3.
25 серпня о 20.00 год – фініш Веломарафону. Урочиста церемонія вручення нагород, кубків, призів переможцям та учасникам Веломарафону на центральній площі Кракова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.