Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

finance.obozrevatel.com

Четвер, 15 серпня 2013, 15:01

Прокуратура виявила численні порушення у наданні адміністративних послуг на Львівщині

Прокуратура Львівської області проведела перевірки в органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, контролюючих органах додержання вимог Закону України “Про адміністративні послуги”, де виявила численні порушення.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівщини.

У ході перевірок прокурорами виявлено системні порушення вимог законодавства щодо неналежної організації роботи із створення Центрів надання адміністративних послуг, відсутності повного інформаційного забезпечення процесу надання адмінпослуг, безпідставне стягнення плати за такі послуги та порушення строків їх надання.

Останні мали місце в Кам’янка-Бузькій, Бродівській, Дрогобицькій, Сокальській, Сколівській, Радехівській, Перемишлянській, Пустомитівській Жовківській районних державних адміністраціях, Яворівському, Мостиському, Радехівському, Личаківському та Червоноградському підрозділах ГУ ДМС України у Львівській області, Львівській міськраді та її районних адміністраціях, Державній інспекції сільського господарства в Львівській області, Львівській регіональній службі державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті, Бродівському, Городоцькому, Жидачівському, Сокальському, Миколаївському та Львівському міському управліннях юстиції.

Загалом за наслідками розгляду 50 документів прокурорського реагування до відповідальності притягнуто до дисциплінарної відповідальності 25 посадових осіб вищевказаних органів. Скасовано ряд незаконних рішень, а Червоноградською міською радою на створення міського центру надання адмінпослуг виділено 200 тис. грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.