Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

uaestrada.org

Четвер, 15 серпня 2013, 16:43

На День Незалежності у Львові виступатиме співак Ігор Богдан

Заслужений артист України Ігор Богдан дарує Львову свій сольний концерт, присвячений дню народженню України.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Ви знаєте напевно такого відомого в свій час, дуже популярного у Львові і Україні співака Ігоря Богдана, який вже багато років живе в Канаді. Він вирішив зроби Львову до Дня незалежності подарунок і подарувати свій концерт. Цей концерт відбуватиметься з 17.00 год у парку культури і відпочинку ім. Б.Хмельницького. Тому всіх тих львів’ян і гостей Львова, хто знає цю музику, хто знає цього співака, хто шанує його творчість, ми запрошуємо від його імені», - каже Ірина Подоляк, начальник управління культури ЛМР.

Ігор Богдан - автор улюблених народних та естрадних пісень, яким підспівуватимуть усі: «Покохала», «Ой заграйте, музиченьки», «I love you – Я кохаю, я люблю», «А зі мною була мила», «Гей, друзі», «Чуєш, зрадлива дівчино», «Зачаруй», «Святкова», «Струни серця», «Блукаюча зоря». А також найвідоміший хіт співака - пісня, яка стала першою сходинкою в його творчій кар’єрі – «Не сип, мила, скла».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.