Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

П'ятниця, 16 серпня 2013, 09:17

Неофіційні охоронці Михальчишина арматурами побили громадських активістів ? противників забудов (ФОТО)

Вчора четверо охоронців Юрія Михальчишина, двоє з яких - офіційні помічники народного депутата (Сергій Москалюк, Богдан Кріль) побили громадських активістів.

Про це Варіантам повідомили у профспілці "Захист праці".

Як повідомляється, також там був охоронець, відомий під кличкою "Мєдвєдь" і ще один, який постійно супроводжував Михальчишина під час виборів.

Озброєні арматурами, "побратими" Юрія Михальчишина сильно побили двох активістів "Автономного Опору" та профспілки "Захист праці", котрі там знаходились.

Били вибірково людей, які активно ведуть у Львові антизабудовну діяльність. Все це відбулось на очах дівчат та декількох неповнолітніх, котрі в цей момент були на тренуванні. 

Громадські активісти передають Михальчишину, що не перестануть виступати проти забудов і не дозволять дерибанити Львів, причому не дозволять це робити йому, ні нардепу Зубику, який є причетний до скандального будівництва на Озаркевича.
 
Наводимо фото побитого активіста:
 
 

Нагадаємо, 25 червня, близько 11-ї години біля прес-клубу на проспекті Шевченка 11 неофіційна охорона Юрія Михальчишина зламала ніс учаснику координатору молодіжної ініціативи "Здоровий спорт українських вулиць" Зенону Дашаку.

Крім цього, 18 липня, під час проведення мітингу під стінами Львівської міської ради проти скандальних забудов на вулицях Тарнавського та Озаркевича охорона народного депутата Юрія Михальчишина забрала у мітингувальників плакати.

Додамо, що нещодавно на вулиці Шота Руставелі з'явилися постери, на яких зображено нардепа від "Свободи" Юрія Михальчишина з цяткою на лобі, яка імітує постріл.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.