Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

pravovaosvita.ucoz.ua

П'ятниця, 16 серпня 2013, 13:53

Україна поступово стає країною призначення для торгівлі людьми, ? експерт

Моніторинг ситуації з торгівлею людми в 14 регіонах України показав, що Україна залишається країною постачання, транзиту та поступово стає країною призначення торгівлі людьми.  

Про це сьогодні, 16 серпня, брифінгу повідомили представники Всеукраїнської коаліції громадських організацій з протидії торгівлі людьми, яка здійснювала моніторинг.

"Україна сьогодні є не тільки постачальником "живого" товару, транзитною країною, але і країною, де є випадки торгівлі людьми всередині країни. І це наступні виклики, які стоятимуть перед Україною в майбутньому", - повідомила голова західноукраїнського центру "Жіночі перспективи"  Любов Максимович.

Зокрема, за словами експертів, були зафіксовані випадки експлуатації на Закарпатті бригади робітників із Узбекистану, а в інших регіонах подібне траплялось з громадянами Молдови.

Вони наголосили, що, якщо раніше превалюючою у торгівлі людьми була сексуальна експлуатація, то сьогодні це - трудова експлуатація та дитяча праця.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.