Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

dt.ua

П'ятниця, 16 серпня 2013, 14:35

На Львівщині на кордоні затримали двох камерунок і двох сирійців

Учора прикордонники Мостиського загону затримали двох громадянок Камеруну та двох громадян Сирії, які намагалися перетнути українсько-польський кордон за підробленими документами.

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

Двоє жінок, які їхали рейсовим автобусом «Херсон - Кельн» через пункт пропуску «Краківець», пред’явили прикордонному наряду паспорти громадян Болгарії. Проте під час здійснення перевірки поданих документів виникли сумніви щодо їх дійсності. Підозри підтвердилися, адже у ході технічного дослідження паспортів охоронці кордону з’ясували, що вони є повністю підроблені.

В подальшому жінки повідомили, що є громадянками Камеруну.
Також у цей день у пункті пропуску «Шегині» чоловік та жінка, які їхали мікроавтобусом «Мерседес», подали на паспортний контроль закордонні паспорти громадян Іспанії. Але згодом з’ясувалося, що обоє є громадянами Сирії.

Усіх було затримано в адміністративному порядку з метою встановлення особи і з’ясування обставин правопорушення на термін до 3 діб і поміщено в пункт тимчасового тримання Мостиського прикордонного загону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.