Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

metaltechcomua.blogspot.com

П'ятниця, 16 серпня 2013, 17:55

Фонд держмайна не контролює майно "Автонаватажувача" – екс-працівники підприємства

Колишні працівники ЗАТ "Автонавантажувач" та ТЗОВ ТВП "Львівський автонавантажувач" хочуть притягнути до відповідальності Фонд державного майна України у Львівській області за відсутність контролю за майном ВАТ "Автонавантажувач".  

Про це йдеться у колективному зверненні, яке сьогодні, 16 серпня, розглядалось на засіданні постійної комісії з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем Львівської обласної ради, інформує прес-служба облради.

У цьому зверненні зазначається, що у Господарському суді Львівської області з жовтня 2012 року відбулося п'ять засідань у справі ліквідації ЗАТ "Автонавантажувач" та ТЗОВ ТВП "Львівський автонавантажувач".

Згідно зі зверненням, на жодному засіданні не були присутні представники прокуратури та виконавчої влади.

Заявники просять ініціювати процес розслідування знищення одного з найбільших підприємств області та притягнути до відповідальності Фонд державного майна України.

Комісія вирішила звернутися до Прокуратури у Львівській області з проханням розглянути можливість взяти участь у судовому процесі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.