Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

slk.kh.ua

Понеділок, 19 серпня 2013, 11:42

В бюджеті Львівщині є серйозні збої, на які слід оперативно реагувати, ? Старовойт

У бюджеті Львівщин відбуваються певні відставання, на які оперативно має відреагувати Львівська облрада та облдержадміністрація.

Про це сьогодні, 19 серпня, в коментарі Варіантам повідомив депутат Львівської облради Олександр Старовойт

"Ми не можемо говорити зараз, наскільки точно не буде довиконаний бюджет області, але вже можемо говорити про певні відставання. Передовсім, цього року був загалом неправильно сформований бюджет України, в ньому відразу був закладений дефіцит, при чому дефіцит на захищені статті. В результаті, в останньому місяці коштів може не вистачити навіть на зарплату бюджетникам", - повідомив Старовойт.

Він наголосив, що ще при прийнятті бюджету Львівщини говорилось про серйозні недоопрацювання в ньому та нереальність закладених коштів. До того ж, за словами депутата, досі не прийнята бюджетна резолюція на наступний рік, що теж є великою проблемою.

"Насамперед, слід чітко проаналізувати, що ми маємо до кінця року, як ці кошти можна розподілити, щоб, принаймні, закрити захищені статті. З іншого боку, потрібно вже почати планувати бюджет наступного року, бо в останній момент ми можемо допуститися помилок", - наголосив депутат.

Нагадаємо, Львівська ОДА відмовилася від ряду обласних програм через напружене виконання бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.