Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Варіанти.net

Понеділок, 19 серпня 2013, 12:59

Александров ралі: дводенна боротьба між Горбанем та Салюком закінчилася перемогою останнього (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора, 18 серпня, у Чернівецькій області завершилося Александров ралі, де на 12-и спецділянках, між першим та другим місцями, які посіли О. Салюк – Є. Червоненко та В. Горбань – В. Корся відповіно, був відрив лише 5,1 секунд.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

На першій спецділянці змагань екіпаж О. Салюк – Є. Червоненко на Ford Fiesta R5 набрав 18,4 секунди відриву від основного конкурента в чемпіонаті України з ралі Валерія Горбаня, який виступає на Mini Cooper S2000 1.6T.

Проте на другій СД екіпаж В. Горбаня – В. Корся показав час кращий ніж Олександра Салюка. Після другого проїзду різниця складала менше 15-и секунду. На третій спецділянці Салюк знову заробив для себе перевагу в 13 секунд. Відкта пілоти поїхали на денний сервіс суботнього дня з відривом 28, 6 сек.

Після сервісу екіпажі проїхали ці ж СД. Після повторних трьох СД, Горбань-Корся програвали Салюку рівно 34 секунди. За ними в абслолюті розташувався російський екіпаж Г. Брославский – М. Гендельман.

На четвертій позиції абсолютного заліку авершив суботню секцію Ю. Кочмар – С. Коваль, який виступає на Lancer EVO X. На п'ятій позиції завершив суботній день ще один  російський екіпаж Жигунов А. – Тер-Оганесьянц, також на EVO X.

Крім цього, на заключній СД суботної секції отримали пеналізації у вигляді штрафних секунд близько 15-и екіпажів.

Після першої секції другого дня, Горбань скоротив відставання від Салюка до 10-и секунд. Частина каналу на останній СД першої секції "Супер крос" пройшла у дорожньому режимі.

На СД "Аква плюс-2" Валерій Горбань знову відіграв час у Олександра Салюка. На останню СД гонщики виїхали з відривом 6, 1 сек. на користь екіпажу Салюк – Червоненко. На останній СД, Валерій Горбань переміг лише на одну секунду, тому за підсумками всіх СД етапу, програв 5, 1 сек.

ТОП 10 за підсумками всіх СД Александров ралі:

1. О. Салюк – Є. Червоненко (КАЗ),

2. В. Горбань – В. Корся (УКР),

3. Г. Брославський – М. Гельденман (РОС),

4. Д. Тагіров – В. Тагіров (РОС),

5. Жигунов А. – І. Тер-Оганесьянц (РОС),

6. Ю. Кочмар – С. Коваль (УКР),

7. В. Пушкар – І. Мішин (УКР),

8. А. Кузьменко – Ю. Кузьмінов (УКР),

9. Н. Філіпов – С. Герасименко (РОС),

10. Д. Радзівіл – П. Кононов (УКР).

Нагадаємо, на «ралі Галіція», у боротьбі між Горбанем та Салюком переможцем став екіпаж В. Горбань – В. Корся, через штраф Салюка.

Фото: Варіанти.нет

Відео: rally.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.