Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

news.if.ua

Понеділок, 19 серпня 2013, 13:58

У Дрогобичі жінка споїла свою 9-річну доньку на День будівельника

В суботу, 17 серпня, 9-річна дитини потрапила у реанімацію Дрогобицької міської лікарні з алкогольним отруєнням. Як з'ясували правоохоронці, дитину споїла її мати.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

У чергову частину Дрогобицького міського відділу міліції 17 серпня телефоном надійшло повідомлення від лікаря реанімаційного відділення Дрогобицької міської лікарні. Медики повідомили, що до них з діагнозом  алкогольне отруєння на приймальний покій поступила 9-річна дитини.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Дрогобицького міського відділу міліції. У ході проведення опитування правоохоронці з’ясували, що 17 серпня 38-річна мешканка Турківського району разом зі своєю 9-річною донькою приїхали в гості до своєї тітки. Родичка за фахом будівельник, проживає і працює у місті Дрогобич.

Близькі родичі вирішили разом відмітити професійне свято – День будівельника. Дорослі відкрили пляшку коньяку, щоби відмітити подію. Горе-матір вирішила пригостити алкоголем свою 9-річну доньку та налила їй у стакан 50 грамів горілки і 50 грамів коньяку.

Дитина випила алкогольну суміш, після якої відразу стала почувати себе зле. Тоді тітка викликала швидку медичну допомогу. Медики госпіталізували дитину в реанімаційне відділення. Наразі стан дівчинки задовільний.

Як з’ясували  правоохоронці мати 9-річної дівчинки знаходиться психіатричному обліку з діагнозом шизофренія. Дівчинка проживає і виховується в навчальному виховному закладі окремо від матері. Правоохоронці провели роз’яснювальну роботу з дорослими особами.

Наразі правоохоронці Дрогобицького відділу міліції проводять перевірку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.