Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

gazeta.dt.ua

Понеділок, 19 серпня 2013, 14:09

Вілкул та Новохатько можливо відвідають Світовий конгрес українців у Львові

Можливими гостями ювілейного Х Світового конгресу українців у Львові стануть віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул та міністр культури Леонід Новохатько.

Про це сьогодні, 19 серпня, на брифінгу повідомила президент Європейського конгресу Українців, перший заступник президента Світового конгресу Українців Ярослава Хортяні, інформує кореспондент Варіантів.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи відвідають форум глава держави та інші високопосадовці, Хортяні зазначила, що їм всім були надіслані запрошення.

"Відмов від них ми не отримали. Однак, можливо, на конгресі буде один із віце-прем'єр-міністрів Олександр Вілкул, а також міністр культури Новохатько",  повідомила Хортяні.

Нагадаємо, завтра, 20 серпня, у Львові розпочнеться Х ювілейний Світовий конгрес українців, участь у якому візьме лідер політичної партії УДАР Віталій Кличко.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.