Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

24tv.ua

Вівторок, 20 серпня 2013, 14:37

У Львові представники профспілок проведуть мітинг проти законопроектів "Про транспорт" та "Про таксі"

В четвер, 22 серпня, відбудеться мітинг та попереджувальна акція проти законопроектів "Про транспорт" та "Про таксі", які приведуть до подорожчання цін на перевезення та монополізацію ринку транспортних перевезень.

Про це на прес-конференції повідомив голова Асоціації Вільних профспілок автотранспортників України Андрій Корчинський, передає кореспондент Варіантів.

22 серпня учасники зберуться о 10-й годині ранку на перехресті Пасічна-Дж. Вашингтона.

Звідти поїдуть проводити роз'яснювальну роботу, оскільки мало перевізників читало законопроект. Після цього колона покружляє центром міста та роз'їдеться.

За словами перевізників, це лише початок. Якщо проекти закону зареєструють у Верховній Раді, тоді буде проведений всеукраїнський страйк.

Перевізники вже погрожували страйком, але пообіцяли не квапитися, оскільки до 25 серпня можна було вносити зміни до проекта та обговорювати пункти.

Нагадаємо, перевізники стверджують, що закон поставить під загрозу перевізників, які мають на ринку перевезень менше автотранспорту. Вони повинні будуть долучатися до більших компаній.

Також у законопроекті запропонували заборонити здійснювати нерегулярні пасажирські перевезення тим компаніям, які не здійснюють регулярних.

Приватний підприємець або самозайнята особа повинна мати керівника-менеджера або сам має володіти такими знаннями.

У законопроекті йдеться і про введення мобільних касових апаратів та кондукторів, що збільшить вартість проїзду щонайменше на 20%.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.