Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

moviemir.com

Вівторок, 20 серпня 2013, 15:26

Вартість перевезень на таксі може зрости до 7-8-ми гривень за кілометр

Законопроект "Про таксі" (поки що не прийнятий) передбачає, щоб автомобілі таксі були не старшими трьох років, відтак, щоб окупилася вартість машини та зарплата водія, ціна зросте мінімум до 7-8 грн за км.

Про це на прес-конференції повідомив голова Асоціації Вільних профспілок автотранспортників України Андрій Корчинський, передає кореспондент Варіантів.

Навіть якщо нові таксі будуть вітчизняного виробництва, ціни суттєво піднімуться, оскільки машина зможе працювати лише три роки, після цього потрібно буде купувати новий автомобіль.

Крім цього, вартість дозволів для діяльності у цій сфері піднімуть з 12 тис. грн. до 60 тисяч. Такаж потрібно буде складати ряд іспитів, аби займатися перевезеннями таксі. За словами перевізників, за все це потрібно буде платити хабарі.

Нагадаємо, в четвер, 22 серпня, відбудеться мітинг та попереджувальна акція проти законопроектів "Про транспорт" та "Про таксі", які приведуть до подорожчання цін на перевезення та монополізацію ринку транспортних перевезень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.