Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

klitschko-brothers.com

Вівторок, 20 серпня 2013, 23:01

Я цілком відповідально розглядаю можливість балотуватись на посаду Президента України, – Кличко

Лідер партії УДАР Віталій Кличко розглядає можливість балотуватись на посаду президента, проте остаточне рішення про це має бути ухвалене лише після консультацій з громадськістю.

Про це Кличко повідомив на Х Світовому конгресі українців у Львові сьогодні, 20 серпня, інформує кореспондент Варіантів.

"Я цілком відповідально розглядаю можливість балотуватись на посаду Президента України. Але при цьому я хочу зазначити, що остаточне рішення буде ухвалене після консультацій з громадськістю", - сказав Кличко.

Він наголосив, що вважає, що кандидат від опозиції все ж таки має бути одним.

"Це питання повинні вирішувати не політичні партії, а громадські організації, насамперед спираючись на думку суспільства. В такій суспільній позиції запорука нашої перемоги над сьогоднішнім режимом", - сказав Кличко.

Нагадаємо, сьогодні, 20 серпня, на Х Світовому конгресі українцві у Львові публіка криками "Ганьба" зустріла привітання від Віктора Януковича, яке зачитував віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.