Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ridna.ua

Середа, 21 серпня 2013, 09:10

На площі Ринок скульптури знову одягнуть вишиванки

Скульптури античних богів у центрі Львова традиційно одягнуть у вишиванки 23 серпня. Такий захід, присвячений Дню Прапора та святу вишиванки, у місті відбувається вже шостий рік поспіль – вишитими сорочками прикрасять скульптури-фонтани Нептуна, Адоніса, Амфітріти та Діани.

Про це Варіанти проінформувала прес-служба Львівської міськради.

«Захід розпочнеться о 7:30 год і триватиме близько двох годин. Традиційні строї і галицька вишивка, звична для львів’ян, поєднуватиметься з оригінальними авторськими рішеннями. Окрім відповідальних людей з департаменту у заході братимуть участь також старші вихованці юнацьких та молодіжних клубів міста. Ця акція завжди користуються великою популярністю серед мешканців та гостей міста», - розповідає Леся Білецька, відповідальна за акцію в управлінні сім’ї, молоді та спорту.

У вишитому одязі скульптури залишатимуться до 2-3 вересня. Нагадаємо, що День вишиванки у межах святкувань Дня Незалежності України львів’яни вперше відзначили 2007 року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.