Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

tsn.ua

Середа, 21 серпня 2013, 14:40

Правопорядок на День Незалежності у Львові охоронятиме 200 міліціонерів

Охоронці правопорядку Львівської області готові забезпечити охорону громадського порядку під час святкування 22-ї річниці Дня Незалежності України.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

На території міста Львова впродовж 23 та 24 серпня поточного року відбудуться святкові масові заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 22-ї річниці Дня Незалежності України. Участь у святкуваннях візьме керівництво Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради. Також відбудеться значна кількість розважальних заходів, у яких візьмуть участь понад 10 тисяч громадян.

Вже від завтра, 22 серпня, починаючи з 9.00 години і до 9.00 години 25 серпня 2013 року особовий склад органів та підрозділів ГУ МВС України у Львівській області буде переведено на посилений варіант оперативно-службової діяльності та розгорнуто цілодобову діяльність оперативних штабів, які здійснюватимуть постійне відстеження стану оперативної обстановки. До охорони громадського порядку у місті Львові 23 та 24 серпня буде залучено 221 працівника особового складу органів внутрішніх справ.

Крім того, на території міста Львова буде збільшено кількість нарядів Державної автомобільної інспекції, Державної служби охорони та Патрульної служби – з метою недопущення вчинення протиправних дій, забезпечення громадського порядку та безпеки дорожнього руху.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.