Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

zaholovok.com.ua

Середа, 21 серпня 2013, 15:30

У Львівській ОДА затвердили заходи Дня Незалежності у області

У Львівській обласній державній адміністрації розроблено та затверджено урочисті заходи з нагоди відзначення 22-ї річниці незалежності України.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Відповідно до програми урочистості розпочнуться 23 серпня:

- з 9.55 до 10.00 год. на території проїжджої та пішохідної частини, скверу навпроти будівель на вул. Винниченка 14-18, за участі підрозділів Академії сухопутних військ України імені гетьмана Петра Сагайдачного, буде проведено урочисту церемонію підняття Державного Прапора України;

- з 18.00 до 18.00 год. в Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С.Крушельницької відбудеться Урочиста академія з нагоди 22-ї річниці незалежності України.

У суботу, 24 серпня, на території регіону відбуватимуться:

- вранці у храмах області – молебні «За Україну»;

- з 10.00 до 11.00 год. – урочисті покладання квітів до пам’ятників видатним діячам української історії В.Чорноволу, М.Грушевському, Т.Шевченку, С.Бандері;

- о 14.00 год. в селі Вовчухи Городоцького району – урочисте відкриття пам’ятника Тарасові Шевченку;

- з 21.00 до 21.45 год. на площі біля пам’ятника Т.Шевченку відбудеться вулична вистава «Пропала грамота» за мотивами однойменної повісті М.Гоголя. Вистава організована Творчою спілкою «Прем’єра» за фінансової підтримки з Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2013 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.