Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

tyzhden.ua

Середа, 21 серпня 2013, 16:51

До Дня незалежності України проведуть сходження на гору Маківку

25 серпня 2013 року в програмі відзначення 22-ї річниці проголошення Незалежності України, відбудеться обласний спортивний захід з оздоровчого туризму – сходження на гору Маківка (958 м) за програмою ХХІІ спортивних ігор Львівщини та VІ обласних ігор ветеранів спорту, присвячених Року Івана Боберського.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

У сходженні візьмуть участь збірні команди міст обласного значення та усіх районів області. Склад основної команди: 5 осіб (незалежно від статі, категорія „Дорослі”, вік – 1995 р.н. та старші), 5 осіб (незалежно від статі, категорія „Ветерани”, вік – 1973 р.н. та старші) та 1 представник. Також у заході можуть взяти участь усі бажаючі.

Приїзд на місце старту – с.Пшонець Сколівського району 25 серпня до 12.00 год.

Організований початок сходження розпочнеться о 13.00 год. Орієнтовна тривалість – до 1 год. 30 хв.

Урочиста церемонія з підняттям Державного Прапора України відбудеться о 14.30 год. на горі Маківка, біля Пантеону загиблих Українських січових стрільців у першій світовій війні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.