Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

society.lb.ua

Середа, 21 серпня 2013, 17:57

"Беркут" не допустив масових заворушень під час футбольного матчу Першої ліги чемпіонату Львівщини

18 серпня, спецпідрозділ "Беркут" затримав 34-ох озброєних вболівальників на матчі команд «Фаворит» (с. Лапаївка) та «Гірник» (м. Новояворівськ).

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

18 серпня 2013 року у селі Лапаївка Пустомитівського району Львівської області, після завершення першого тайму матчу, гравці обох команд з рахунком 1:1 розійшлися на перерву. Однак, щойно розпочалася друга частина матчу, на футбольне поле вийшли вболівальники команди-гостя – «Гірник». Молоді люди (34 особи), віком приблизно 14-25 років, своїми діями намагалися зірвати футбольний матч.

Припинити правопорушення закликали вболівальників два дільничних інспектори, які саме забезпечували охорону громадського порядку. Однак, на пропозицію правоохоронців не пристав жоден з вболівальників, а тому працівники міліції викликали на підмогу своїх колег – зі спеціального підрозділу міліції «Беркут».

За словами заступника начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковника міліції Маруняка Сергія Романовича, вказана вище витівка вболівальників ФК «Гірник» могла перерости у масові порушення громадського порядку, де, очевидно, не обійшлося би без потерпілих. Але, завдяки злагодженим та вправним діям працівників міліції, другий тайм футбольного матчу було відновлено вже за 15 хвилин.

Усіх порушників громадського порядку правоохоронці доставили у Пустомитівський райвідділ міліції. Також було з’ясовано, що вболівальники, які вийшли на футбольне поле під час футбольного матчу, були тверезими. При них були виявлені піротехнічні засоби (два великі армійські фаєри, п’ять ручних фаєрів, десять малих фаєрів, чотири петарди), один канцелярський та два металеві ножі, 13 гумових кап, еластичні бинти, шкіряні рукавиці, одна гумова маска та дві дерев’яні палиці (біти).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.