Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

photoshopix.com

Четвер, 22 серпня 2013, 10:41

Сьогодні на Дністерській презентуватимуть мультфільм, створений важкохворими дітьми

Сьогодні, 22 серпня, о 18:00 год в актовому залі ЗСДМЦ («Чорнобильська лікарня»), на вул.Дністерській, 27, відбудеться презентація мультфільму створеного важкохворими дітьми.

У рамках благодійного марафону «Подаруй дитині надію» ініціативна творча група проекту «SUN Child», «Flammacor Film», спільно з дітьми ЗСДМЦ («Чорнобильська лікарня») представить першу роботу із серії анімаційних фільмів під назвою «Мрійник», повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Це мультик, анімований руками важкохворих дітей, що перебувають на лікуванні у закладі, за мотивами веснянки «Царівна» з репертуару гурту «Джалапіта», що й стала саунд-треком до нього.

«Головний герой лялька Мрійник потраплятиме в різні пригоди, мандруватиме світом, пробуватиме різноманітні професії. Сьогодні він, в ролі Царевича, натхненний любов’ю долає нелегкий шлях, щоб врятувати поцілунком свою Царівну від чарів Злої Відьми. Щотижня діти ставали справжніми аніматорами на знімальному майданчику власного мультика, своїми руками створювали і знімали його кадр за кадром. Отож, прийшов час побачити плоди своєї праці і поділитися цим радісним моментом з першими глядачами, котрі прийдуть на цю невеличку, але доволі важливу прем’єру. Під час презентації музиканти гурту «Джалапіта» наживо виконають свої пісні для дітей та всіх присутніх», - розповів продюсер проекту Петро Климків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.